Inne niż zwykłe puree Mrruczki

Składniki

200 g patatów (słodkich ziemniaków)
200 g zwykłych ziemniaków
1 łyżka masła – ew więcej jak ktoś lubi🙂
6 łyżek mleka
sol, swieżo zmielony pieprz, szczypta zmielonej galki muszkatołowej

Przygotowanie

1. Ugotować oddzielnie ziemniaki i pataty.

2. Przepuścić je przez praskę, ew. ubić tłuczkiem.

3. Dodać masło, mleko, przyprawić i dokładnie zamieszać.

4. Podawać bardzo gorące.

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s