śledź po cygańsku

Składniki

* majonez
* 6 śledzi
* mały słoik grzybków marynowanych
* 3 jaja na twardo
* kilka ogórków kiszonych
* cebula
* 2-3 jabłka

Przygotowanie

Wymoczone sledzie rozciać, wyfiletować i pokroić na małe kawałki. Posiekać grzybki, jajka, ogórki i cebule. Obrać jablka, usunąć z nich gniazda nasienne i pokroic w drobną kostkę. Połączyc wszystkie składniki z majonezem. Na wierzchu ułożyć kilka cząstek sledzi.

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s