sałatka na róne okazje

Składniki

2 podwójne piersi kurczaka,przyprawa Gyros ,2 cebule ,słoik ogórków konserwowych ,połowa kapysty pekińskiej ,kukurydza,keczup,majonezolej .

Przygotowanie

spsób przyrządzenia; Dwie podwójne piersi z kurczaka pokroic w kostke,obtoczyć mięso w przyprawie Gyros i pozostawić na godzine ,zeby ładnie przeszło,nastepnie usmazyc tak przygotowane miesko na oleju i przełożyc do miski,ogórki konserwowe pokroic w kostke ,cebule ,również kroimy w kostke,kapuste pekinska w kostke ,przygotowujemy sos majonezowo keczupowy mieszajac ze soba te dwa składniki ,nastepnie przekładamy warstwami ,usmazona pierś,cebula ,ogórek ,pekinka,,układając warstwy ,przesmarowujemy wszystko sosem majonezowo keczupowym i kolejna warstwa.Smacznego

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s