Sałatka z brokułami, fetą i migdałami

Składniki

1 brokuł (lub paczka mrożonych)
kostka sera feta
paczka płatków migdałów
masło
majonez, ewentualnie dodatkowo jogurt
sól, pieprz

Przygotowanie

Brokuł lekko obgotować w osolonej wodzie. Na maśle podsmazyć migdały na złoty kolor. Ostudzic i odsączyć z tłuszczu. Fetę pokroic w kostkę. Wszystkie skaładniki wymieszać, dodac majonez (lub majonez i jogurt), ewentualnie doprawić pieprzem i solą.

Sałatka jest przepyszna – polecam:)

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s