Skubaniec cioci Ani

Składniki

1/2 kg mąki
4 jaja
2 łyżki cukru
kostka masła
marmolada

Przygotowanie

Zagnieść ciasto bez białek i marmolady, podzielić na 3 części. Do jednej dodać 2 łyżki kakao. Ciasto wsadzić na ok 1/2 h do zamrażarki. Ścierać kolejno na blaszce o dużych oczkach:
1. Warstwa biała
2. Marmolada
3. Warstwa kakaowa
4. Ubita beza (białka + 400g cukru)
5. Warstwa biała

Piec ok 45 minut

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s