bryzole wieprzowe

Składniki

40-50 dag szynki (chudej)
1 łyżka mąki
1 łyżeczka masła
sól
pieprz
tłuszcz do smażenia

Przygotowanie

Mięso oczyścić, umyć, pokrajać w poprzek włókien na porcje, zbić tłuczkiem i opruszyć mąką. Zrumienić na patelni z rozgrzanym tłuszczem i dosmażyć na wolnym ogniu pod przykryciem. Oproszyć solą i pieprzem. Na każdej porcji umieścić kawałek masła. Ułożone na półmisku bryzole podawać z ziemniakami purèe lub frytkami oraz z surówkami.

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s