kruche ciasteczka bez jajek

Składniki

1 szkl. mąki ziemniaczanej
2 szkl. zwykłej mąki
1/2 szkl. cukru
1/2 szkl. śmietany
1 kostka margaryny
2 łyżeczki proszku do pieczenia
cukier waniliowy

do przekładania:
powidło

Przygotowanie

Wszystkie składniki zagnieść, ciasto włożyć na 20 minut do lodówki, po czym rozwałkować i wyciąć ciasteczka.
Włożyć do piekarnika na ok.18 minut w temp. 170 st. (do zarumienienia).

Na środek całego ciasteczka nałożyć łyżeczke powidła po czym lekko docisnąć ciasteczkiem z dziurką.

Smacznego!

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s