Jaja nadziewane

Składniki

Składniki na 4 osoby:
4 jaja
50 g szynki gotowanej
3 łyżki majonezu
garść zieleniny – szypior, pietruszka
sól, pieprz, curry

Przygotowanie

Jaja ugotuj na twardo. Ostudź. Ostrym nożem przetnij skorupkę na pół. Postaraj się, aby nie połamała się na małe kawałki, bo będzie nam potrzebna. Wyciągnij jajka i pokrój wraz z szynką w kostkę. Dodaj majonez, posiekaną zieleninę i przyprawy. Wymieszaj i nadziewaj skorupki.

Smacznego!

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s