Roladki z mielonego zawijane bekonem

Składniki

1 kg miesa mielonego obojetnie z czego(wolowe,mieszane,wieprzowe)
cebula.
boczek wedzony
kielbasa
musztarda
przyprawy(sol,pieprz,wegeta,papryka)
pieczarki
bekon w plasterkach cienkich
Troche margaryny lub oleju do smazenia

Przygotowanie

WYKONANIE

Z mielonego zrobic okolo 4 placki ,posmarowac musztarda ,przyprawic do smaku i jak do roladow dac boczek ,cebule,kielbase,pieczarki mozna dodac kawalek sera zoltego ,uformowac rolady i owinac bekonem(zeby nie popekaly przy pieczeniu) i ukladac na goracy tlusz ,podpiec z kazdej strony mozna dodac cebule ,pieczarki ,papryke przyprawic do smaku jak rolady podusic okolo 30 minut i sos doprawic ,podawac jak kto lubi z ziemniakami lub kluskami.

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s