Uszka z fetą i szuszonymi pomidorami

Składniki

400 g makaronu uszka (np. Lubella )
280 g pomidorów suszonych w oleju z ziołami
270 g sera sałatkowo – kanapkowego (np. Favita)

Przygotowanie

Makaron ugotować al dente. Odcedzić. Przelać zimną wodą. Ostudzić.
Pomidory wyjąć z oleju. Pokroić w paseczki. Ser pokroić w kostkę.
Makaron przełożyć do miski. Dodać do tego suszone pomidory i ser. Zalać wszystko olejem z pomidorów. Delikatnie wymieszać.

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s