Tosty z serkiem topionym i jajkiem kasiuli

Składniki

Przepis na 2 porcje:
4 kromki chleba tostowego
4 trójkąty serka topionego
kilka piór koperku
pieprz
sól
1 jajko
1 łyżka mleka
olej

Do takich tostów polecam sos z pieczonego czosnku:
http://www.wielkiezarcie.com/recipe44473.html

Przygotowanie

Kromki chleba dokładnie posmarować serkiem topionym, następnie maczać w jajku wymieszanym z mlekiem i bardzo drobno posiekanym koperkiem, doprawić pieprzem i solą. Smażyć aż tosty się lekko przyrumienią.

Podawać z keczupem lub sosem czosnkowym

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s