Placki niby ziemniaczane

Składniki

młoda cukinia
jajko
mąka
cebula
sól, pieprz
ew. wystudzona, przesmażona kiełbasa z cebulą

Przygotowanie

Obraną cukinię oraz cebulkę, ścieramy na drobniutkiej tarce i dodajemy jajko, mąkę sól i pieprz. Konsystencja taka jak na placki kartoflane. Smażymy na oleju.
W wersji bogatszej dodajemy do ciasta drobno pokrojoną, przesmażoną i wystudzoną kiełbasę z cebulą. dodajemy więcej pieprzu. Smażymy i podajemy z ketchupem.

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s