Daktyl – sprośny

Składniki

Daktyle, wydrelowane; bekon – tzw. śniadaniowy; masło i oliwa do wysmażenia, wykałaczki;
Smacznego 2000 g.

Przygotowanie

Wydrelowane daktyle owinąć w bekon, przekłuć wykałaczką, podsmażać na patelni w oliwie pomieszanej z masłem. Podawać chrupkie, najlepiej jeszcze ciepłe. Odganiać żarłoków od talerza. Jak trzeba, walić po łapach. Smacznego 2000 g.

P.S. Sprośny jest ten daktyl, bo żaden mahomedanin nie wpadnie na pomysł, żeby połączyć jego podstawowy produkt żywnościowy ze świńskim mięsem – a my wpadliśmy; i to jest przrzrzeeeepyszszszneeeeeee!!!!

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s