grzanki nadziewane

Składniki

na jedną porcję:
bułka
10g masła
1 jajko ugotowane na twardo
30 g sera dojżewającego
20g wędliny

Przygotowanie

Bułke wydrążyć. Jajko posiekać, Ser zetrzeć na tarce, po czym rozetrzeć z masłem. Wędlinę drobno pokroić. Do sera dodać jajko, wędlinę- całośc wymieszać.Wydrążoną bułke napełnić farszem, zwilżyć powierzchnią farszu i bułki, ułożyć na blasze i piec 5-10 minut, az bułka będzie krucha

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s