bardzo latwa potrawka z kurczaka

Składniki

udka z kurczaka moze byc tez inne mieso, ale to smakuje dobrze. (ilosc zalezna od ilosci czlonkow rodziny) "zupa cebulowa" knorra smietana slodka

Przygotowanie

No wiec udka ulozyc w zaroodpornym naczyniu (ja robie to w szklanym) w innym naczyniu wymieszac albo polowa knora z jedna smietana albo calosc knora w dwoch malych. Po wymieszaniu zalac kurczaka. Wlozyc do piekarnika i piec az sie zobaczy, ze mieso odchodzi od kosci. Mozna podawac z ziemniakami. Bardzo smaczne i proste!

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s