Kruche ciasto z budyniem

Składniki

CIASTO KRUCHE

3 szkl mąki
1 szkl cukru
4 żółtka
1 margaryna
3 – 4 łyżki kwaśnej śmietany
2 łyżeczki proszku do pieczenia

BUDYŃ

1 l mleka
3 budynie o dowolnym smaku( z cukrem )

Przygotowanie

Ciasto kruche zagnieść i schłodzić ok. 1/2 godziny .
Budynie ugotować na mleku.
2/3 ciasta wyłożyć na spodzie formy ( można położyć cząstki jabłek ) , na ciasto wylać gorące budynie , przykryć pozostałym ciastem .
Piec ok 55-60 minut w 175 stopniach .
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s