Zupka chińska z serem

Składniki

zupka chińska
ser żółty lub topiony w plasterkach

Przygotowanie

Ser pokroić w średniej wielkości kostki (ser żółty)/ kwadraciki (ser topiony w plasterkach). Nie mogą one być za małe, bo nie będzie ich czuć. Zupkę chińską przygotować wg przepisu – polecam te "typowo" chińskie lub z serii nudle (nie podam producenta, ale marka światowa w kwestiach żywienia z torebek i nie tylko), z tym, że tuż po zalaniu i wymieszaniu stopniowo wrzucać ser i ponownie zamieszać. Odczekać tyle, ile producent podaje. Smacznego – banalne a smaczne i sycące.

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s