Leniwa Danka i jej drożdżowe

Składniki

1/2 śmietana 30 %
5 jaj
1 szkl. cukru
10 dkg pokruszonych drożdży
1 kg mąki
zapach
cukier waniliowy
rodzynki
szczypta soli

Przygotowanie

Smietanę, jaja, cukier i drożdże – zmiksować i zostawić
na 1 godz

D o d a ć:

1 kg mąki, zapach, cukier waniliowy, namoczone wcześniej
rodzynki, szczyptę soli.

Wszystko wymieszać ręką lub mikserem.
Wyłożyć na blachę, posypać kruszonką.
Piec ok. 40 – 50 min.

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s