Szampański ap

Składniki

· biszkopt

· 3 szkl kremówki

· 1 szkl cukru

· 4 łyżeczki żelatyny

· 4 łyżeczki kakao

· 2 cukry waniliowe

· wypestkowane wiśnie namoczone w wódce

Przygotowanie

Upiec biszkopt. Śmietanę ubić z cukrem waniliowym. Zagotować wodę z cukrem i kakaem. Żelatynę namoczyć i rozpuścić w ugotowanym płynie. Dodać lekko przestudzoną do śmietany. Dodać wiśnie. Masę przełożyć na biszkopt.

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s