Ciasto serowe z migdałami

Składniki

4 jajka,
1,5 szkl. cukru,
2/3 szkl. oleju,
¾ szkl. serka śmietankowego,
po 1,5 łyżki skórki i soku z cytryny,
esencja waniliowa,
łyżka rumu
1 i ¼ szkl. mąki,
75 g zmielonych migdałów,
proszek do pieczenia,
sól

Przygotowanie

Jajka, cukier, olej, serek, sok i skórkę z cytryny, wanilię i rum dokładnie wymieszać.
Mąkę, proszek, migdały i sól wymieszać, dodawać stopniowo do masy jajecznej. Wlać do formy.
Piec w 175 st. C, 45 minut.

By przepisynaobiad1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s